Само преди няколко седмици Сара Джесика Паркър отново предизвика еуфория и привлече вниманието

...
Само преди няколко седмици Сара Джесика Паркър отново предизвика еуфория и привлече вниманието
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър и нейните проницателни и забавни мисли за остаряването

Само преди няколко седмици Сара Джесика Паркър отново провокира еуфория и привлече вниманието на всички фотографи на есенната церемония на New York City Ballet, където се появи в компанията на брачна половинка си Матю Бродерик. 

Символ на жанр и храброст в избора на облекла, фаворитка на дизайнерите, актрисата е измежду звездите, които избраха да остаряват естествено и с това типът й ни минимум не пострада. 

През годините тя постоянно споделя и мислите си по отношение на упованията на обществото да наподобява млада и винаги  акцентира, че да стопира времето, не е неин приоритет.   

" Не разбирам за какво толкоз се натъртва на остаряването и възрастта "

Преди дни в изявление за The Telegraph 58-годишната актриса съобщи, че се нервира от въпросите за остаряването.

" Повечето мъже на моята възраст в никакъв случай не ги питат за това. Ние ставаме всяка заран, вършим милион разнообразни неща, продължаваме живота си... Просто не разбирам за какво се натъртва толкоз доста на разсъжденията за остаряването и възрастта. "  
    View this post on Instagram           
A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily)

" Аз съм актриса - би трябвало да мога да движа веждите си "

Тя споделя също, че в никакъв случай няма да си постави  инжекции с ботокс, защото това може да се отрази отрицателно на работата й. И прибавя, че на Матю Бродерик надали ще му хареса.

" Аз съм актриса - би трябвало да мога да движа веждите си. Трябва да мога да показвам страсти с мимики и да " поддържам връзка " с лицето си ".  
    View this post on Instagram           
A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily)

 

" Да, аз одъртявам. О, боже мой, одъртявам от самото начало "

Пред Elle през 2010 година Паркър, която тогава е на 45, признава: " Не знам какво мога да направя с остаряването. Да, аз одъртявам. О, боже мой, одъртявам от самото начало. Това е като тези цветя, които увяхват пред очите... "

И продължава: " Но какво мога да направя? Да наподобявам като луда? "   
    View this post on Instagram           
A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily)

 

„ Сива коса, сива коса, сива коса. Сива ли е косата й?

Когато през 2021 се появиха първите фрагменти от снимачната площадка на " Просто ей по този начин... ", потребителите в обществените мрежи разясниха, че дружно със Синтия Никсън и Кристин Дейвис наподобяват на дамите от сериала The Golden Girls в опит да им се подиграват. Сара Джесика Паркър назова мненията " женомразко бръщолевене " и съобщи пред Vogue, че стареенето е изцяло натурален развой. „ Все едно да се оплакваме от самия цикъл на раждане, гибел и всичко сред тях. "  

„ Сива коса, сива коса, сива коса. Сива ли е косата й? Седя си с Анди Коен, цялата му коса е сива и това се счита за изтънчено. Защо това е добре за него? Не знам какво да ви кажа, хора! ", споделя тя и прибавя, че няма по какъв начин завоюва злобарите - или ще има " прекалено много бръчки ", или  " незадоволително " за възрастта си.  

" Знам по какъв начин наподобявам. Нямам избор. Какво ще направя по въпроса? Да спра да остарявам? Да изчезна? “  
    View this post on Instagram           
A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily)

 

" Не мога да отстранявам време за боядисване на всеки две седмици. Не. Твърде доста е. "

В изявление за Allure през 2022 година разяснява вълната от мнения на своя фотография: „ Минаха месеци и месеци в диалози за това какъв брой смела съм, че имам сива коса. Казах си, апелирам, апелирам, аплодирайте смелостта на някой различен за нещо! “ 

Според нея става въпрос за време, а не за храброст: " Не мога да отстранявам време за боядисване на всеки две седмици. Не мога да го направя. Не. Твърде доста е. "

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Allure Magazine (@allure)

 
Д-р Тончева, която с изключение на бръчките, вижда и хубостта ни
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР